Ώρες λειτουργίας: 19:00 to 02.00
Τις Κυριακές κλειστά!

The Alchemical Pub

Πρότυπο Μουσικό Ερευνητικό Κέντρο Τσιπουροποσίας – Μεζεδοφαγίας – Αμπελοφιλοσοφίας

Ποιοι είμαστε

Αλχημικά Υλικά: Τσιπουράδικο ή pub; Αποφεύγοντας τους ορισμούς και τις λεπτομέρειες αλλά μένοντας στην ουσία καταλήξαμε ότι για μας είναι το ίδιο· ένας μικρός χώρος που μπορείς να απολαύσεις ελληνικές μπύρες, κρασί, τσίπουρο, ένα ρακόμελο ή ένα ποτό σε ένα περιβάλλον οικείο και φιλικό. Μπορεί να μη γνωρίζεις κανέναν αλλά όλοι να μοιάζουν φίλοι και σύντομα μπορεί να γίνουν κιόλας.

Όλα τα ποτά συνοδεύονται από ένα μεζέ. Eδώ δεν πουλάμε φαγητό. H λογική μας είναι ότι είμαστε εδώ για να πιούμε και να περάσουμε καλά. Για να ολοκληρωθεί όμως η ευχαρίστηση κάθε γουλιά χρειάζεται και μια μπουκιά.

Βασικός μας στόχος είναι η παροχή άριστης ποιότητας προϊόντων και γι αυτό πρώτοι εμείς που εργαζόμαστε εδώ δοκιμάζουμε τα ποτά και τους μεζέδες που θα σερβιριστούν και αφού βεβαιωθούμε για την γευστική αρτιότητα και την ποιότητά τους σας τα προσφέρουμε.

Για να απογειωθεί η απόλαυση την τελευταία πινελιά βάζει η μουσική. Κυρίως ροκ ελληνική και ξένη αλλά ενίοτε, ανάλογα με την όρεξή μας και την όρεξή σας, δεν λείπει και το swing, λίγη reggae ή ska ή λίγο blues.

Εδώ κάθε βράδυ είμαστε μια παρέα και σας περιμένουμε για να την μεγαλώσουμε!

Copyright AlchemicalPub.gr 2018 – all right reserved. Created by WebInn.gr